Banka CEO’sundan 15 bin çalışanına QR kodlu hediye

Banka CEO’sundan 15 bin çalışanına QR kodlu hediye
Sadece Türkiye’de değil aynı zamanda dünyada da aynı bankada Genel Müdürlük koltuğunda kesintisiz 25 yıl oturma unvanına sahip tek kişi olan Hakan  Ateş, bu kez dijital mektubu ile hem bir ilke imza attı hem de kağıt tüketimine son verdi.

Bir ilke imza attı

Paramedya''nın haberine göre, DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, çalışanlarına gönderdiği yıl değerlendirmesini içeren dijital mektubu ile bu alanda bir ilke imza attı. Yıllardır tarım, turizm gibi ekonomimizde katma değer yaratan ve sürdürülebilirliğe büyük katkısı olan faaliyet alanlarına yoğunlaşan DenizBank, iç iletişimindeki aksiyonlarına da yine bu doğrultuda devam ediyor.

Bunun son örneğini, Bankanın Genel Müdürü Hakan Ateş bizzat kaleme alıp seslendirdiği dijital mektup ile gerçekleştirdi. Aynı zaman seslendirme sanatçısı olan ve TRT’de uzun yıllar bu görevi yapan Ateş, yeni yıl vesilesiyle personeline gönderdiği yılbaşı paketleri ile yazılı mesaj paylaşmak yerine kağıt tüketimini azaltmak için duygu ve düşüncelerini QR kod kullanarak iletti. 

Ateş, hediye paketinin üzerinde yer alan QR ile ulaşılan kendi seslendirdiği mektubunda, zorlu salgın koşullarında dağ, taş, gece, gündüz demeden çalışan DenizBanklılara, kamuya karşı vazife olarak gördüğü bankacılık faaliyetlerini aksatmadan sürdürdükleri için teşekkür etti.

Tarihin, zorlu zamanların ardından yaşanan sıçrama dönemleri ile ilerlediğini hatırlatan Ateş, yaşadığımız dünyaya karşı sorumluluk duygusu ile bankacılık yapmanın yaşamın kapsayıcı şekilde devamı için elzem olduğunu vurguladı.

 

İlgili Haberler