Destici Bahçeli ile sohbetini anlattı

Destici Bahçeli ile sohbetini anlattı
AKP Milletvekili ve BBP Genel Başkanı Destici, Meclis'te MHP Genel Başkanı Bahçeli ile yaptığı sohbeti aktardı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te yaptığı görüşmeyi anlatan AKP Milletvekili ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Bahçeli'nin kendisine "Biz de 1969 seçimlerinde 1 ile başlamıştık. Bak şimdi neredeyiz, 1 çok önemlidir" dediğini aktardı.

Gazete Duvar'ın haberine göre Destici, hafta başında yapılan Genel Kurul oturumunda bir süre MHP sıralarında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile oturup sohbet ettiğini anlattı.

Destici’nin aktarımına göre Bahçeli, partisini 1 milletvekili olarak temsil eden Destici’ye, "Biz 1969 seçimlerinde 1 ile başlamıştık. Bak şimdi neredeyiz, 1 çok önemlidir" dedi.

Bahçeli’nin hatırlattığı tarih 1969 yılında yapılan milletvekili seçimleri. 12 Ekim 1969 yılında 450 üyeli parlamento için yapılan seçimlere Milliyetçi Hareket Partisi ilk kez üç hilal amblemi ile katıldı. Seçimlerde yüzde 3 oy alan MHP Adana’dan 1 milletvekili çıkardı. O milletvekili MHP’nin kurucu genel başkanı Alparslan Türkeş oldu.

Destici, Bahçeli ile yaptığı bu sohbeti aktardıktan sonra gülümseyerek, “Sayın Bahçeli bize 40 yıllık bir hedef gösterdi” dedi.