DEVA Partisi teşkilat kapattı. Hangi ekip Babacan'a karşı harekete geçti?

DEVA Partisi teşkilat kapattı. Hangi ekip Babacan'a karşı harekete geçti?
DEVA Partisi Genel Merkezi’nde İstanbul İl Yönetimi’nin tamamı görevden alındı. DEVA Partisi'nden yapılan açıklamada "Partimizin İstanbul İl Yönetimi görülen lüzum üzerine görevden alınmıştır" ifadeleri kullanıldı. Alınan karar parti içerisinde Sadullah Ergin ve ekibinin hamlesi olarak değerlendirilen bu kararın Babacan’a karşı gerçekleştirildiği iddiası konuşuluyor.

DEVA Partisi'nde İstanbul İl yönetimi görevden alındı. Hangi ekip Babacan'a karşı harekete geçti?

DEVA Partisi''nden yapılan açıklamada İstanbul İl Başkanı Gürol Aydın ve İl yönetiminin tamamı görevden alındığı bildirildi.

Kurul üyelerine gönderilen mesaj şu şekilde:

“Demokrasi ve Atılım Partisi İstanbul İl Başkanı, İl Kurucu Heyet Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Disiplin Kurulu Üyeleri görülen lüzum üzerine 04.06.2021 tarihi itibari ile görevden alınmıştır.

Bu süre içerisinde yaptığınız hizmetler için teşekkür eder, ülkemiz ve milletimiz için Partimiz çatısı altında hep birlikte çalışma dileğiyle hayırlı günler dileriz.”

Alınan karar parti içerisinde Sadullah Ergin isminin öne çıkmasına sebep oldu. Sadullah Ergin ve ekibinin hamlesi olarak değerlendirilen bu kararın Babacan’a karşı gerçekleştirildiği öne sürüldü.

GÜROL AYDIN KİMDİR?

Gürol Aydın 1970’te Sakarya’da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Kocaeli’nde tamamladıktan sonra 1994 yılında eğitimini Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde tamamladı. 2006’da New York University’de tasarım eğitimi aldı.

Meslek hayatına 1996 yılında başlayan Aydın, 2000 yılında aydınlatma sektöründe kendi şirketini kurarak 2006 yılında şirketinin faaliyetlerini Amerika’ya da taşıyarak genişletmiştir. Ayrıca müze tasarımları ve kentsel aydınlatma alanlarında da faaliyet göstermektedir.

Galatasaray Spor Kulübü Denetim Kurulu Üyesi olup hâlen Galatasaray Düşünce Derneği Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir. İyi derecede İngilizce bilen Aydın evli ve iki çocuk babasıdır.

İlgili Haberler