BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’den Bahçeli’yi kızdıracak çıkış

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’den Bahçeli’yi kızdıracak çıkış
MHP lideri Devlet Bahçeli doktorların iki günlük iş bırakma eylemini hedef almıştı. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise "Doktorlarımızın, hekimlerimizin, tüm kesimlerimizin olduğu gibi eylem yapmak, protesto etmek demokratik bir hakkıdır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın yurtdışına giden doktorlar için "Giderlerse gitsinler" sözlerinin yankıları devam ederken bir çıkış da bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli''den geldi.

Bahçeli, doktorların iki günlük iş bırakma eylemi için "Çok yanlış buluyor, muayenelerin iptalini de mahsurlu ve gayrimeşru bir eylem olarak değerlendiriyorum" dedi. Doktorlar kendilerinin hedef alınmasına yönelik çıkışlar sonrası sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi.

DESTİCİ’DEN DOKTORLARA DESTEK

Cumhur İttifakı ortağı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise doktorların eylemine destek verdi.

Destici, sağlık çalışanlarına şiddetin bir türlü önlenemediğini vurgulayarak, “Bundan dolayı sağlık çalışanlarımıza karşı büyük bir mahcubiyet içerisinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Doktorlarımızın, hekimlerimizin tüm kesimlerimizin olduğu gibi eylem yapmak, protesto etmek demokratik bir hakkıdır.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler