Diagne'den derbi açıklaması

Diagne'den derbi açıklaması
Galatasaray'ın Senegalli futbolcusu Mbaye Diagne, 5-2 kazandıkları Bursaspor maçı sonrası derbiyle ilgili konuştu. Diagne, Fenerbahçe maçına kazanmak için çıkacaklarını ifade etti.

Galatasaray''ın forveti Mbaye Diagne, Florya Metin Oktay Tesisleri''nde Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bursaspor ile oynadıkları hazırlık maçının ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.

"İYİ BİR FIRSAT OLDU"

Senegalli oyuncu, 5-2 kazandıkları Bursaspor maçında iyi oynadıklarını belirterek, "Fiziksel olarak kendimizi hazır tutmamız açısından iyi bir fırsat oldu. Bütün takımın da iyi değerlendirdiğini düşünüyorum." diye konuştu.

"ÜÇ PUAN İÇİN OYNAYACAĞIZ"

Süper Lig''de Fenerbahçe ile yapacakları derbinin çok önemli olduğunu aktaran Diagne, "Bu maçın kolay olmayacağını söyleyebiliriz. Evimizde oynadığımız için avantajlıyız. Üç puanı almak için oynayacağız. Taraftarımızın da keyif alacağı bir maç oynayacağız. Çok fazla taraftarın geleceğinden eminim. Onların desteği bize katkı sağlayacak." dedi.

HALİL DERVİŞOĞLU SORUSUNA YANIT

Mbaye Diagne, takımın hücum oyuncuları Mustafa Muhammed ve Halil Dervişoğlu ile yaşadığı forma rekabetiyle ilgili soru üzerine, "Bu konuda söylenecek çok fazla bir şey yok. Her takımda rekabet var. Biz Galatasaray için buradayız. Galatasaray''a maç kazandırmak için buradayız." değerlendirmesinde bulundu.