Diagne'nin Falcao sözleri dikkat çekti

Diagne'nin Falcao sözleri dikkat çekti
Sezon başında Galatasaray'dan Club Brugge'a kiralanan Mbaye Diagne, Radamel Falcao'nun sorununun topla buluşamama olduğunu söyledi. Diagne, "Galatasaray'da adama top atmıyorlar. Orada herkes kendi için oynuyor" dedi.

Galatasaray'ın yaz transfer döneminin son günlerinde Club Brugge'a kiraladığı Mbaye Diagne, Belçika'da açıklamalarda bulundu.

Club Brugge öncesi Anderlecht'in kapısından dönen ve Belçika'da 'olay adam' olan Senegalli golcü, ilginç itiraflarda bulundu.

''FALCAO'YA TOP ATMIYORLAR''

Radamel Falcao transferi hakkında konuşan Diagne, ''Galatasaray, Falcao'yu aldığında karıma 'Bak göreceksin, işi hiç kolay olmayacak.' dedim. Tekniği benden daha iyi evet ama adama top atmazlarsa gol atamaz. Galatasaray'da adama top atmıyorlar. Orada herkes kendisi için oynuyor.'' ifadelerini kullandı.

''GALATASARAY TARAFTARI, KENDİLERİNİ EN İYİ SANIYOR''

Galatasaray taraftarları hakkında da görüşlerini belirten golcü oyuncu, ''Galatasaray taraftarları kendilerini dünyanın en iyi taraftarı olarak görüyor. Eğer sizden istenilen golleri atamazsanız size pek iyi davranmıyorlar.'' dedi.

''BENİ HİÇ ARAMADILAR''

Öte yandan sezon başında Club Brugge'a transferini değerlendiren Diagne, ''Anderlecht beni hiç aramadı. Sadece Galatasaray ile görüştüler ama benimle hiç temasa geçmediler. Club Brugge ise benimle konuştu ve ikna etti.'' şeklinde konuştu.

''SAÇMALIK, ELİMİZDE BELGE VAR''

Belçika basınında çıkan haberde Anderlecht Teknik Direktörü Michael Verschueren'in Diagne'nin açıklamalarına cevap olarak ''Saçmalık! Elimizde WhatsApp konuşmaları bile var...'' dediği de belirtildi.