Didem Soydan kimdir. Didem Soydan’ın boyu ve kilosu kaç. Didem Soydan kaç yaşında

Didem Soydan kimdir. Didem Soydan’ın boyu ve kilosu kaç. Didem Soydan kaç yaşında
Maraşlı dizisinin başrolü Burak Deniz ile ilişki yaşamasıyla çok konuşulmaya başlanan ünlü manken ve oyuncu Didem Soydan, korona virüse yakalandı. Peki, sevgilisi Burak Deniz ile karantinaya giren Didem Soydan kimdir? Didem Soydan’ın boyu ve kilosu kaç? Didem Soydan kaç yaşında? İşte detaylar…

Didem Soydan, güzelliği ve sahip olduğu fiziği ile genç kızların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan Didem Sodan, geçtiğimiz gün korona virüse yakalandı.

DİDEM SOYDAN KİMDİR?

1984’te İstanbul’da dünyaya gelen Didem Soydan, anne tarafı Bulgaristan ile Yunanistan göçmeni, babası ise Arnavutluk''tan göç etmiş bir aileden geliyor. Üniversite dönemlerinde çalıştığı Diesel adlodacı Ümit Ünal tarafından modellik teklifi alan Didem Soydan, bir ay sonra La Russie defilesinde yer aldı.

Bu defilede birçok ünlü modacı ve fotoğrafçı tarafından beğenilen Didem Soydan, modellik kariyerinde hızlı adımlarla ilerledi. Türkiye''nin birçok ünlü modacısıyla beraber çalışan Didem Soydan, İstanbul''da gerçekleştirilen moda haftaları kapsamındaki Fashion Week defilelerinde tasarımcıların en çok tercih ettiği modeller arasında yer aldı.

Modellik yapmadan önce Diesel mağazasında ardından modacı olan Umut Eker ile beraber çalışan Didem Soydan, 1 Nisan 2014’te İtalya’nın Verona şehrinde gerçekleştirilen Uluslararası Calzedonia Summer Show’da podyuma çıktı.

Didem Soydan, Calzedonia Summer Show’da podyuma çıkan ilk Türk manken olarak tarihe geçti.

DİDEM SOYDAN BOYU VE KİLOSU KAÇ?

Modellik yapan Didem Soydan, 1.76 boyundadır.

Didem Soydan’in kilosu da 37 olarak bilinmektedir.