Diyarbakır Sağlık Müdürlüğü gıda ürünleri satın alacak

Diyarbakır Sağlık Müdürlüğü gıda ürünleri satın alacak
Diyarbakır Sağlık Müdürlüğü gıda ürünleri satın alacaklarını duyurdu.

Basın İlan’da yer alan bilgilere göre, “Yemekhane biriminin ihtiyacı olan 6 kısım gıda malzemesi alım işi mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. “ denildi.

Niteliği, türü ve miktarı :Müdürlüğümüze Ait 6 Kısım Gıda (Yaş Meyve ve Sebze, Kuru Gıda, Şarküteri, Kırmızı ve Beyaz Et, Hazır Su ve Ekmek ) Malzeme Alımı

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü Yemekhanesine sözleşmenin imzalanmasını müteakip ihtiyaca göre tek seferde veya peyder pey Teslim Edilecektir. Sipariş edilecek mal veya mallar tebliğ tarihinden itibaren en geç 3 gün içinde idareye teslim edilecektir. Sözleşmenin imzalanmasını müteakip ilk iş günü işe başlanacaktır.

İhale (son teklif verme) tarih ve saati   :19.04.2022 - 10:00

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.