Doctor Who’nun yeni sezonundan fragman yayınlandı

Doctor Who’nun yeni sezonundan fragman yayınlandı
Ünlü bilim kurgu dizisi Doctor Who’nun 13. sezonundan ilk fragman San Diego Comic-Con’da yayınlandı. Yeni sezona kısa bir bakış sağlayan fragmanda doktorun yeni yoldaşları göze çarpıyor.

1963 yılında yayınlanmaya başlayan ünlü televizyon dizisi Doctor Who, 2005 yılında modern versiyonuyla sevenleriyle buluşmuştu. Dizinin merakla beklenen 13. Sezonundan ilk fragman da dün San Diego Comic Con’da yayınlandı.

Donanım haber’de yer alan habere göre, Covid-19 salgını, ünlü bilim kurgu dizisini modern versiyonda yapmadığı bir şeye itti; yeni sezonda sadece tek bir hikâyeye odaklanılacak. Hayranların da bildiği üzere önceki sezonlarda doktor ve yoldaşları her bölümde farklı maceralara atılıyorlardı.

2021 YILI İÇİNDE ÇIKACAĞI BELİRTİLİYOR
Geçtiğimiz sene 13. sezonun sadece 8 bölümden olduğu açıklanmıştı. Dizinin senaristlerinden Chris Chibnall yeni sezonla ilgili şunları söyledi, “Bu yıl yapacağımız en önemli şey, bütün sezonun tek bir hikâyeye dayanması. Her bölüm, daha büyük bir hikâyenin bölümü olacak. Her türden karakter ve canavar yeni sezonda bizlerle olacak ve her şey daha büyük bir şeyin parçası olacak. Bence bu, dizide son zamanlarda yapılan en iddialı şey.”
Daha önce Christopher Eccleston, David Tennant, Matt Smith ve Peter Capaldi gibi isimler tarafından canlandırılan doktoru şu an Jodie Whittaker canlandırıyor. Yeni sezonda doktorun yoldaşlarını ise Mandip Gill ve John Bishop canlandıracak.

Merakla beklenen sezonun ne zaman çıkacağı hakkında kesin bir tarih bulunmasa da 2021 içinde çıkacağı belirtiliyor.