Doğa Koleji'nde son dakika gelişmesi

Doğa Koleji'nde son dakika gelişmesi
İTÜ Vakfı, uzun süredir geleceği tartışılan ve öğretmenlerin 3 aydır maaş alamadıkları gerekçesiyle ders bırakma eylemine gittiği Doğa Koleji'nin süreci için üçlü müzakerelerin devam ettiğini açıkladı.

Uzun süredir satışı konuşulan Doğa Koleji'nde İTÜ Vakfı ile günlerdir devam eden satış görüşmeleri sona erdiği belirtildi. İTÜ Vakfı'ndan gleen son dakika açıklamasına göre, "Dün kurumumuzca yapılan bilgilendirme geçerlidir. İTÜ Vakfı ile Doğa Koleji arasındaki müzakere süreci devam etmektedir. İTÜ resmi kanalları dışındaki kaynaklardan yayılan haberler, son durumu yansıtmamaktadır. Süreç sonlandığında bilgilendirme resmi kanallardan yapılacaktır" denildi.

NE OLMUŞTU?

Doğa Koleji öğretmenleri yaklaşık üç aydır maaş alamadıkları gerekçesiyle ders bırakma eylemine gitmiş ve yaşanan mağduriyetin ardından veliler Doğa Koleji'nin Ataşehir'de bulunan genel müdürlüğünde binasında toplanarak yaşanlara tepki göstermişti.

İTÜ Vakfı'ndan dün yapılan açıklamada, "Doğa Koleji ile ilgili müzakereler olumlu yönde devam ediyor. Bilgilendirme en kısa sürede yapılacaktır" ifadeleri kullanılmıştı