Doğa Rutkay Kamal: "Toplumun Kemal Sunal'ı bu kadar seviyor olmasına şaşmamak gerek''

Doğa Rutkay Kamal: "Toplumun Kemal Sunal'ı bu kadar seviyor olmasına şaşmamak gerek''
Rutkay Aziz'iz kendisi gibi oyuncu olan kızı Doğa Rutkay Kamal, Kemal Sunal hakkında bilinmeyen bir anısını paylaştı. Doğa Rutkay Kamal, Kemal Sunal ile ilgili sözleri ile duygulandırdı.

Ünlü sanatçı Rutkay Aziz''in kendisi gibi tiyatro oyunculuğu yapan kızı Doğa Rutkay Kamal, Ankara''da doğup büyümüş ancak lise eğitimi için ailesi tarafından İstanbul''a getirilmişti. Bu yıllarda babasının da yakın dostu olan Kemal Sunal''ın evinde kalan Doğa Rutkay Kamal, merhum sanatçının oğlu Ali Sunal ile de o yıllardan dostluk kurdu.

Kemal Sunal hakkında gelen soruları yanıtlayan ünlü oyuncu, "Nurlar içerisinde yatsın. Ben zaten çok yakın tanıdım Kemal ağabeyi. Çocukluğum Kemal abinin evinde geçti. Çok iyi tanıdığım için onu neşesini, o tatlı hallerini, gülümsemesini hâlâ hatırlıyorum. Bende çok özel bir yeri var. İstanbul''a Ankara''dan ilk taşındığımızda Kemal ağabeylerle, Ali''yle tanışmıştım, 1990''ların başıydı. Bu kadar eski bir mazimiz var" ifadelerini kullandı.

DOĞA RUTKAY''DAN DUYGUSAL KEMAL SUNAL ANISI

Muhabirlerin anı anlatması isteğini kırmayan ünlü oyuncu, "Çok anılarım var ama balık çekmişti canım ilk İstanbul''a geldiğimizde, hiç unutmuyorum. Kendisi gidip alıp gelmişti, hazırlamıştı. ''Güzel balık yedireyim sana kızım'' demişti. Çok hoşgörülü, bonkör, muhteşem bir insandı. Toplumun onu bu kadar seviyor olması hiç şaşırtıcı değil" açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler