Doktor Mustafa Yalçın’a mobbing iddialarını Yeniçağ gündeme getirmişti. Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Ahmet Saim Kılavuz’dan açıklama geldi

Doktor Mustafa Yalçın’a mobbing iddialarını Yeniçağ gündeme getirmişti. Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Ahmet Saim Kılavuz’dan açıklama geldi
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde baş asistan doktor olarak görev alan Mustafa Yalçın’ın intiharı sonrası mobbing iddiaları gündeme gelmişti. Yeniçağ’ın da dile getirdiği iddialar sonrası Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında sürecin tüm detaylarıyla savcılık tarafından araştırıldığını belirten Kılavuz, “Üniversite olarak da süreci hassasiyetle takip ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

YENİÇAĞ/ TOLGA ŞAHİN

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görevli 35 yaşındaki baş asistan Doktor Mustafa Yalçın’ın ağaca bağladığı serumla intihar ettiği ortaya çıkmış, sosyal medyada ise Yalçın’ın maruz kaldığı mobbing sonrası intihar ettiği iddia edilmişti.

Yalçın’ın ölmeden önce yazdığı mektupta kimseyi ölümüyle ilgili suçlamaması dikkat çekerken Yeniçağ gazetesi sosyal medyada dile getirilen mobbing iddialarını dile getirmişti.

ÜNİVERSİTE REKTÖRÜ AÇIKLAMA YAPTI
İddialar sonrası Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Kılavuz paylaşımına, “Kurumumuz için gelecek vadeden çalışma arkadaşımız Dr. Mustafa Yalçın''ın kaybı tüm detaylarıyla savcılık tarafından araştırılmaktadır. Üniversite olarak da süreci hassasiyetle takip ediyoruz. Kamuoyuna duyurulur” notunu düştü.

 

İlgili Haberler