Dorukhan Toköz'ün yeni adresi belli oldu

Dorukhan Toköz'ün yeni adresi belli oldu
Beşiktaş ile yeni sözleşme yapmayana Dorukhan Toköz'e İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo'nun talip olduğu iddia edildi. Habere göre Milli oyuncu, Euro 2020 sonrası yeni kulübüne resmi imzayı atacak.

Fenerbahçe ile adı anılıyordu

Hürriyet''ten İsmail Er''in haberine göre, transfer döneminin ana gündemlerinden biri olan ve Fenerbahçe ile adı geçen Dorukhan Toköz''ün yeni rotasının belli olduğu öne sürüldü.

YENİ ROTASI İSPANYA

25 yaşındaki orta saha, İspanya La Liga’da sezonu 8. sırada tamamlayan Celta Vigo ile büyük ölçüde el sıkıştı. Dorukhan Toköz’ün EURO 2020’nin ardından yeni kulübü ile resmi imzayı atması bekleniyor.

2018''DE BEŞİKTAŞ''A GELDİ

9 Temmuz 2018’de sadece 150 bin Euro karşılığında Eskişehirspor’dan Beşiktaş’ın yolunu tutan ve sezonu çifte kupayla kapatan siyah beyazlılarla olan sözleşmesi 1 Temmuz’da resmen sona erecek.

"SERGEN YALÇIN’LA PERFORMANSIM ARTTI"

Fenerbahçe için de adı geçen ancak Avrupa’da oynama hayali olması nedeniyle La Liga’nın istikrarlı ekiplerinden Celta Vigo’yu tercih eden Dorukhan, yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde siyah beyazlı takımda başarılı bir sezon geçirdiğini belirterek, teknik direktör Sergen Yalçın sayesinde performansının arttığını söyledi. Futbol kariyerine yurt dışında devam edeceğini belirten Dorukhan Toköz, kendisine çok güvendiğini ve yeni sezonda Türkiye’yi Avrupa’da en iyi şekilde temsil edeceğini dile getirdi.

PİYASA DEĞERİ DE YÜKSELDİ

Siyah beyazlılarda forma giydiği toplam 3 sezonda çıktığı 71 maçta 3 gol atan ve 3 asist yapmayı başaran Dorukhan Toköz’ün piyasa değeri, Transfermarkt verilerine göre; şu anda 4.7 milyon Euro. A Milli Futbol Takımımız ile beraber mücadele edeceği EURO 2020’de göstereceği performansına göre, bu rakamın daha yukarılara çıkarması beklenen tecrübeli futbolcu, Ekim 2019 tarihinde 6.5 milyon Euro’luk değere ulaşmasına rağmen ardından düşüş yaşamıştı.

İlgili Haberler