Döşemealtı’nda kadınlara özel gece

Döşemealtı’nda kadınlara özel gece
Döşemealtı Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi kadınlar günü dolayısıyla düzenlediği gecede ilçe kadınları için eğlence programı tertip etti. Serpil Efe, Fatih Burdurlu ve Mehmet Koparan’ın sahne aldığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde ilçe kadınları eğlendi.
Etkinliği eşi Pınar Genç ile katılan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, katılanlara karanfil verip, kadınlar gününü kutladı.
 
Döşemealtı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Flora Arena’da düzenlediği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliği İlçe kadınlarını bir araya getirdi. Geceye ilçenin dört bir yanından gelen kadınlar kendileri için hazırlanan ve sevilen sanatçıların sahne aldığı programda eğlendi. Sanatçı Serpil Efe, Fatih Burdurlu ve Mehmet Koparan’ın söylediği şarkılara kadınlar eşlik etti.
 
“BU GECEYLE EĞLENMELERİNİ SAĞLADIYSAK NE MUTLU BİZE”
 
Gecede konuşan Genç, “Tüm kadınlarımızın 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun. Bu geceyle bir nebze olsun yanlarında olabildiysek ve eğlenmelerini sağladıysak ne mutlu bize. Emeği geçen ve geceye katılan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.
 
Kadınlara karanfil dağıtan Turgay Genç, “Savaşların olmadığı, Kadın cinayetlerinin son bulduğu bir dünya diliyorum” dedi.