Ali Koç FETÖ göndermesi yaptığı Büyükekşi'ye bu kez plaket verdi

Ali Koç FETÖ göndermesi yaptığı Büyükekşi'ye bu kez plaket verdi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF seçiminden önce FETÖ göndermesi yaptığı Mehmet Büyükekşi'ye başkan seçilince plaket verdi

Siyasete damga vuran "dün dündür, bugün de bugün" sözü artık futbolda da geçerli oldu.

TFF seçiminden önce Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mehmet Büyükekşi''nin adaylığına FETÖ göndermesi yaparak karşı çıkmış, sert eleştirilerde bulunmuştu. Hatta yerine başkan adayı bulmaya bile çalışmıştı.

Koç bunu başaramadı.

Ama Büyüekşi TFF başkanı seçilince tavrını değiştirmeyi başardı! 

Ali Koç, Kulüpler Birliği Başkanı olarak diğer kulüp başkanlarıyla birlikte Mehmet Büyükekşi''yi ziyaret etti, bir de plaket verdi.

TFF''den yapılan açıklamada, Riva''daki idari merkezde gerçekleşen ziyarete, TFF Başkan Vekilleri İbrahim Burkay, Murat Aksu, Yusuf Günay, Nüket Küçükel Ezberci, Yalçın Orhan ve Alkın Kalkavan, TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyeleri Müslüm Özmen ve Ali Düşmez, Yönetim Kurulu Üyeleri İdil Karademirlidağ Suher, Talat Papatya, Volkan Can, Murat Şahin ile TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş katıldı.

Gündemdeki konularla ilgili fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, TFF Başkanı Büyükekşi, Türk futbolunun gelişimi için birlikte hareket ederek çözüm üreteceklerini belirtti ve kulüp başkanlarına teşekkür etti.

İlgili Haberler