Ocean serisiveAklı Havadagibi filmlerle tanınan Hollywood oyuncusuGeorge Clooney,futbol dünyasına olan ilgisini yeni bir boyuta taşıyor. İngiliz futbol takımıDerby Countryile yakın temasta olan oyuncu, kulüp menajeriyle kulübün geleceğiyle ilgili konuşmalara başladı.
Şu sıralar maddi sıkıntılar yaşayanDerby Country’nin geleceği için harekete geçebileceğini belirten 60 yaşındaki oyuncu, takımın menajeri Wayne Rooney ile iletişime geçti.
Daha önce Los Angeles Rams takımıyla ilgilenen Clooney, 2016 yapımıMoney Monsterfilmindenrol arkadaşıJack O''Connell''in futbol tutkusunun kendi hayal gücünü harekete geçirdiğini açıklamıştı.

"HARİKA BİR TAKIM"
Şimdilerde İngiliz futbol takımıDerby Countryile ilgilinen oyuncu "Derby harika geçmişiyle çok iyibir futbol takımı. Eminim çok iyi bir geleceği olacak" diyerek takıma olan ilgisini belirtti.
"BİR FUTBOL TAKIMINA SAHİP OLABİLİRİM"
Oyuncu, "Daha önce İspanya''dakiMalaga Futbol Kulübüile ilgilenenlerden olup olmadığım sorulmuştu. Çok heyecan verici bir süreçti ama sonunda maalesef gerçekleşmedi. Belki bir futbol takımına sahip olmak benim için yeni bir adımdır. Belki, bir gün..." diyerek gelecekte bir takımın başına geçebileceğinin sinyallerini verdi.