Dursun Özbek'ten Terim açıklaması

Dursun Özbek'ten Terim açıklaması
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fatih Terim'in Igor Tudor'un yerine sarı-kırmızılı takımın başına geçeceği iddialarına yanıt verdi.

Salı günü Yönetim Kurulu toplantısında Igor Tudor'un durumunun konuşulup konuşulmayacağıyla ilgili soruya yanıt veren Dursun Özbek

"Normal toplantımız var. Cumartesi günü çok üzüldük ama bu anlamda olayı speküle etmemek lazım. Salı günü rutin toplantımız olacak, söyleyeceğim bu kadar" şeklinde konuştu.

"FATİH TERİM İLE GÖRÜŞMEDİK"

Fatih Terim ile görüşmediklerini vurgulayan Özbek,"Fatih Terim ile görüşmedik. Terim, Türk futbolu için önemli birisi ve bu konuda görüşmedik. Sayın Terim de bunu söyledi" ifadelerini kullandı.

Ayrıca taraftarlara seslenen Özbek "Hepimiz üzüldük. Taraftar bize inansın, üzücü bir gece oldu. Taraftar bize inansın, takıma inansın, şampiyonluk yolunda en ufak bir sapmamız yok. Mayıs'ı beklememiz lazım. Galatsaray hal şampiyonluğun en büyük adayı. Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın. Onlardan bunu istiyorum. Şampiyonluk onlarla gelecek." diyerek sözlerini noktaladı.

İlgili Haberler