Düzcespor'da tam 16 futbolcunun testi pozitif çıktı

Düzcespor'da tam 16 futbolcunun testi pozitif çıktı
Düzcespor'da futbolcular ve kulüp başkanının koronavirüs testi sonucu pozitif çıktı. Düzcespor yarınki Bayrampaşaspor maçının ertelenmesi çağrısı yaptı.

Koronavirüs salgını futbolcular arasında da hızla yayılmaya devam ediyor. 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Düzcespor'dan yapılan yazılı açıklamada, kırmızı-lacivertli takımın rutin yapılan Covid-19 testlerinin sonuçlandığı belirtildi.

Kulüp başkanı Gökhan Kapoğlu ile 16 futbolcuda sonuçların pozitif çıktığı aktarılan açıklamada, şöyle denildi:

"Profesyonel futbol kulübümüzde rutin yapılan koronavirüs testlerinde 16 futbolcunun test sonucu pozitif çıktı. Bu sonucun ardından tesislerde bulunan futbolcular ve teknik heyet karantina altına alındı. Testleri pozitif çıkan futbolcuların ise tedavilerine başlandı."

 EVDE TEDAVİ

Başkan Kapoğlu da yaptığı açıklamada, Kovid-19 testinin pozitif çıktığını ve tedavisinin evinde devam ettiğini belirterek, "En kısa sürede aranıza yeniden dönmek dileğimle. Dualarınızı bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Kulüp yönetiminin, takımın yarın ligde oynayacağı Bayrampaşaspor maçının ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvuruda bulanacağı aktarıldı.