Ebru Gündeş ile Reza Zarrab’ın boşanma davasından şarkıcı Hadise çıktı

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab’ın boşanma davasından şarkıcı Hadise çıktı
Sanatçı Ebru Gündeş’in 11 yıllık eşi Reza Zarrab’a boşanma davası açtığının ortaya çıkmasının ardından, bir bomba daha patladı. Gündeş, boşanma gerekçesi olarak Zarrab’ın kendisini defalarca aldattığını öne sürerken bu isimlerden birinin de yakın dostu şarkıcı Hadise olduğu iddia edildi.

Hürriyet’ten İsmail Bayrak’ın haberine göre, Ebru Gündeş ile Reza Zarrab’ın boşanma davasında büyük bomba patladı

Gündeş’in 11 yıldır evli olduğu Reza Zarrab’a boşanma davası açarken Zarrab’ın başka kadınlarla ilişkisinin bulunduğunu iddia ettiği dava dilekçesinde, o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını söyledi.

Bu ilişkilere hem kızının hem de kızının bakıcısının şahit olduğunu öne süren Gündeş, kendisinin de bunları farklı kaynaklardan doğrulattığını ifade etti.

Zarrab’ın, Gündeş’in yakın sanatçı dostu Hadise ile ilişkisi olduğu iddia edildi.

İddiaya göre Hadise ile Reza Zarrab, Amerika’da birçok kez bir araya geldi. En son 2019 yılında Amerika’ya giderek orada görüşen ikilinin aralıklarla birkaç kez Amerika’da buluştuğu iddialar arasında. Hadise’nin Miami’ye giderken Türk vatandaşlar tarafından dikkatleri üzerine çekmemek adına aktarmalı uçuş yaptığı da iddia edildi. Şarkıcının Avrupa aktarmalı Miami’ye uçtuğu, Türk vatandaşları tarafından görüntülenmemek için büyük bir özen gösterdiği konuşuluyor.

LÜKS KIYAFETLER ZARRAB’IN HEDİYESİ

Hadise, Amerika’dan dönerken dünyaca ünlü markalardan kıyafetlerin fotoğraflarını paylaşmıştı. Bu kıyafetlerin şarkıcıya Reza Zarrab tarafından hediye edildiği konuşulanlar arasında. Hadise’nin “Küçük Bir Yol” şarkısının klibinde giydiği, Zarrab’ın da hediye ettiği söylenen Valentino marka elbisenin 146 bin TL olduğu ortaya çıktı. Zarrab’ın Hadise’ye pırlanta hediyeler aldığı da kulislerde konuşulanlar arasında.

 

İlgili Haberler