Ece Erken her şeyi bir anda silip attı

Ece Erken her şeyi bir anda silip attı
Geçtiğimiz haziran ayında nikah masasına oturan Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Kriz tsunami gibi geldi

Ece Erken’in, evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla aşk yaşadığı haberleri uzun süre konuşulmuş ve ardından da Mahmutyazıcıoğlu eşinden boşanmıştı.

Medyaradar''da yer alan habere göre, Erken ile Mahmutyazıcıoğlu''nun sosyal medya yaptıkları hamle şaşırttı. İkili, Instagram''dan birbirini takipten çıkınca ayrılık iddiaları güçlendi.

İSMİNİ KALDIRDI

Geçtiğimiz Haziran ayında sessiz sedasız dünya evine giren Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu evliliğinde kriz çıktı. Eşini sosyal medyadan takipten çıkan Erken nikah fotoğraflarını ve profilindeki "MYazıcıoğlu" yazısını kaldırdı.

TAKİPTEN ÇIKTILAR

Üç ay önce Bodrum''da nikah masasına oturan ikiliden Erken, eşiyle karelerini de kaldırdığı görüldü. Avukat Mahmutyazıcıoğlu''nun, Erken''le tek karesi ise sayfasında duruyor. Erken, evlendikten hemen sonra eşinin isminin baş harfini ve soy ismini profiline ekleyerek, yanına siyah kalp emojisi bırakmıştı. Erken''in bu yazıyı da kaldırması, sevenlerinin dikkatinden kaçmadı.

 

İlgili Haberler