Ece Üner'den Bakan Nebati'yi kızdıracak açıklama: Gözlerdeki ışıltı da faturalara yansıtıldıysa demek

Ece Üner'den Bakan Nebati'yi kızdıracak açıklama: Gözlerdeki ışıltı da faturalara yansıtıldıysa demek
Sunucu Ece Üner, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye gönderme yaparak yeni yıldaki zamları eleştirdi. Üner, "Gözlerdeki ışıltı da faturalara yansıtıldıysa demek." ifadelerini kullandı.

Türkiye 2020’ye zanlarla girdi. Elektrik, doğal gaz, benzin gibi birçok sektöre zam yağdı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati katıldığı bir programda sunucusunun son mevduat uygulamasının ardından sonuçlara dair rakamlarını sorması üzerine, “Rakam vermeyeyim şimdi. Gözlerime bakar mısınız? Ne görüyorsunuz gözlerimde? diye sormuştu.

ECE ÜNER: GÖZLERDEKİ IŞILTI DA FATURALARA YANSITILDIYSA...

Sunucu Ece Üner,  yaptığı paylaşımda Nebati''ye gönderme yaparak yeni yıldaki zamları eleştirdi. Üner, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Gözlerdeki ışıltı da faturalara yansıtıldıysa demek. Zam yağmuru başladı" ifadesini kullandı.

BAKAN NEBATİ:GÖZLERİME BAKAR MISINIZ?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati katıldığı bir programda sunucusunun son mevduat uygulamasının ardından sonuçlara dair rakamlarını sorması üzerine, “Rakam vermeyeyim şimdi. Gözlerime bakar mısınız? Ne görüyorsunuz gözlerimde? diye sormuştu.

Sunucu ise “Orada o sevinci görüyorum ama rakamları duymayı isterim. Ekonomi rakam işi” demesi üzerine Nebati şu ifadeleri kullanmıştı:

“Ekonomi rakam işi, ekonomi temenni işi, ekonomi güven işi, ekonomi istikrar işi, beklenti işi Ekonomi gözlerdeki ışıltıdır” diyerek soruya net bir yanıt vermedi. Nebati’nin sözleri sosyal medyada gündem olmuştu.

İlgili Haberler