EDHO 7. yeni sezon ne zaman? EDHO hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor?

EDHO 7. yeni sezon ne zaman? EDHO hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor?
Merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda 200. bölümle başlıyor. Yeni kadrosu ile hayranları tarafından merakla beklenen EDHO’nun 26 Ekim Salı akşamında yayınlanıp yayınlanmayacağı araştırılıyor. Peki, EDHO bu akşam var mı? EDHO 7. yeni sezon ne zaman başlıyor?

ATV ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 200. bölümle yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 7. sezon için şimdiden nefesler tutulurken EDHO’nun yeni sezon kadrosundaki oyuncuların performansı da oldukça merak ediliyor.

EDHO 7. Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz''ın 7. sezonu 26 Ekim Salı günü (bu akşam) başlıyor.

EDHO 6. Sezon Finalinde Neler Yaşandı?

Yaman Korkmaz ve ailesi bu kez namlunun ucundadır. Şahin Ağa’yı Savaş’ın elinden kurtardığı için artık hedef haline gelen Hamdi Korkmaz ve ailesi bu kez büyük düşmanla yüz yüze gelir. Savaş’a karşı masayı satmayan Yaman Korkmaz ise müttefiki Hızır Çakırbeyli’nin hayatı için canını ortaya koymaya hazırdır.

Kimsesiz Doğan’ın ölümü Çakırbeyli ailesi ve dostlarında şok etkisi yaratırken Savaş ve ekibinde zafer sarhoşluğu yapar. Verdiği savaşta sona yaklaştığını bilecek kadar tecrübeli olan Hızır Çakırbeyli, kartların yeniden dağıtılması için kendi hayatını ortaya koyar.

Hızır Çakırbeyli’nin kendisini ortaya koyarak kurduğu planın kilit ismi ise yeğeni Alpaslan Çakırbeyli olur. Savaş’ın mekanına girmek için plan yapan Alpaslan Çakırbeyli amcası Hızır Çakırbeyli’nin hayatının pamuk ipliğine bağlı olduğunu bilerek elinden geleni yapar. İlyas Çakırbeyli ve Behzat Façalı ise Rıdvan’ı ortada bırakarak Savaş’ın yanına geçen Volkan ve Koray’ın peşine düşer. Behzat Façalı ve Hızır Ali Çakırbeyli ise intikamlarına bir adım daha yaklaşır.