Edirne'de 76’lık dede ormanda dehşeti yaşadı. Ölümün pençesinden köpekler kurtardı

Edirne'de 76’lık dede ormanda dehşeti yaşadı. Ölümün pençesinden köpekler kurtardı
Edirne'nin Keşan ilçesinde Necmettin Kuzakçı (76), mantar toplamak için gittiği ormanlık alanda domuzun saldırısına uğradı. Kendisine saldırmaya başlayan domuzla bir süre boğuştuğunu ve yaralandığını anlatan Kuzakçı, “Daha sonra 3 büyük köpek daha gelince domuz yeniden kaçmaya başladı. Ben de kanlar içerisinde köy meydanına kadar gitmeyi başardım.” dedi.

Alınan bilgiye göre, Barağı ile Suluca köyleri arasındaki ormanlık alana mantar toplamaya giden Necmettin Kuzakçı (76), domuzun saldırısına uğradı.
Yaralı halde kendi imkanlarıyla köye dönen Kuzakçı, vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kuzakçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, ormanda köpekler tarafından yaralanmış bir domuzla karşılaştığını söyledi.
“KANLAR İÇERİSİNDE KÖY MEYDANINA GİTMEYİ BAŞARDIM”
Kendisine saldırmaya başlayan domuzla bir süre boğuştuğunu ve yaralandığını anlatan Kuzakçı, şöyle konuştu:
"Boğuşma sırasında kolum kırıldı. Birçok yerimden yaralandım. Arkasındaki köpekler domuzu korkutmaya çalışsa da kar etmedi. Zaman zaman köpeklere yönelen domuz daha sonra yeniden bana saldırdı. Daha sonra 3 büyük köpek daha gelince domuz yeniden kaçmaya başladı. Ben de kanlar içerisinde köy meydanına kadar gitmeyi başardım. Köy imamı ile çevredekiler bana yardım ederek ambulans çağırdı, hastaneye kaldırıldım. Yaralılarıma 60 dikiş atıldı."