Elon Musk şimdi de iflas eden bankayı satın alacak. Dijital dönüşüm başlıyor

Elon Musk şimdi de iflas eden bankayı satın alacak. Dijital dönüşüm başlıyor
ABD'li iflas etmiş bir banka olan Silicon Valley Bank’a, ünlü iş insanı Elon Musk talip oldu. SVB'nın iflası 2008’den bu yana en büyük bankacılık krizi olarak görülmüştü. Attığı tweetlw Musk bankayı satın almaya sıcak baktığını açıkladı.

ABD''de bulunan Silicon Valley Bank’ın (SVB) batması ve iflas duyurusunda bulunmasından sonra, pek çok iş insanı ve müşteri yeni bir ekonomik krizin kapıda olup olmadığını düşünmeye başlamıştı. Ülkede bulunan vatandaşlar ise Twitter’ın bankayı satın alması gerektiğini ve dijital hale getirmesi gerektiğini belirtmişti.

Razer CEO’su Min-Liang Tan, Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Bence Twitter SVB’yi satın almalı ve dijital bir banka olmalı” ifadelerini kullandı. Elon Musk ise bu fikre sıcak baktığını ima ederek “Bu fikre açığım” dedi.

Twitter, Blue aboneliği ile platformda daha fazla finansal işlere girmeye başladı. Bu yüzden Silicon Valley Bank’ı satın almak bu hizmetleri geliştirmeye yardımcı olacak. Ayrıca bazı kullanıcılar, Twitter’ın, SVB’yi dijital bankacılık için kullanabileceğini belirtti.

İlgili Haberler