Elon Musk kendisi adına paylaşım yapan hesaba bakın ne yaptı. Coca Cola’yı alıp içine tekrar kokain koyacağım demesinin sırrı ortaya çıktı

Elon Musk kendisi adına paylaşım yapan hesaba bakın ne yaptı. Coca Cola’yı alıp içine tekrar kokain koyacağım demesinin sırrı ortaya çıktı
Twitter’ı alması sonrası sosyal medyada sahte hesaplardan Mc Donalds’ı satın alacağım, Facebook’u satın alacağım gibi paylaşımlar yapılan Musk, bu hesapları askıya alırken kendi hesabından “Şimdi Coca Cola’yı satın alıp içine tekrar kokain koyacağım” paylaşımında bulundu. Musk ilk iş olarak kimlik doğrulama sistemini getirip sahte hesapları yok edeceğini söylemişti.

YENİÇAĞ/TOLGA ŞAHİN

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, 44 milyar dolara Twitter’ı satın aldı. Musk satın alma işlemi sonrası yaptığı açıklamada, "İfade özgürlüğü, işleyen bir demokrasinin temel taşıdır ve Twitter, insanlığın geleceği için hayati önem taşıyan konuların tartışıldığı dijital şehir meydanıdır" ifadelerini kullandı.

“FACEBOOK’U ALIP SİLECEĞİM”
Musk’ın bu hamlesi sosyal medyada en çok tartışılan konular arasında yer alırken sosyal medyada ‘Elon Musk’ adını kullanan sahte hesaplardan, “Mc Donalds’ı alacağım ve bütün dondurma makinalarını tamir edeceğim”, “Facebook’u satın alıp onu sileceğim” gibi paylaşımlar yapıldı.

“HESAP ASKIYA ALINDI”
“Mc Donalds’ı alacağım ve bütün dondurma makinalarını tamir edeceğim”
paylaşımını kendi sosyal medya hesabından paylaşan Musk, “Dinle, mucizeler gerçekleştiremem” ifadelerini kullanırken “Facebook’u satın alıp onu sileceğim” paylaşımını yapan hesap ise askıya alındı.

“COLA COLA’YI SATIN ALACAĞIM”
Tüm bu paylaşımlardan sonra Elon Musk kendi hesabından yaptığı paylaşımda, “Şimdi Coca Cola’yı satın alıp içine tekrar kokain koyacağım” ifadelerini kullandı.

“ANONİM HESAP İSTEMİYORUM”
Twitter''ı satın alan Elon Musk, "Twitter’da artık kimlik doğrulaması olacak. Anonim hesap istemiyorum” paylaşımında bulunmuştu.

İlgili Haberler