Elon Musk Twıtter’ın CEO’sunu etiketleyip uygunsuz mentionlar atmıştı: Delil olarak sunulacak

Elon Musk Twıtter’ın CEO’sunu etiketleyip uygunsuz mentionlar atmıştı: Delil olarak sunulacak
Twitter'ı son dönemlerde satın alıp almamakla gündeme gelen Elon Musk son karar olarak almamakta karar kılmıştı. Oyalandığını düşünen Twitter yönetimi Musk'a dava açtı. Davayı kazanmak için platform yönetimi Musk'ın tüm tweet arşivini mahkemeye sunacak.

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; Elon Musk’ın daha önce Twitter üzerinden platforma yönelik yaptığı paylaşımlar, şirketin dava dosyasında delil olarak yerini alacak. 

Twitter’a göre Elon Musk’ın Twitter''ı almaktan vazgeçmesindeki temel neden, Tesla’daki ekonomik durumun kötüye gitmesi olarak görülüyor. Platform, iş insanının bahaneler üreterek geri çekildiğini iddia etti. Hukuk uzmanlarına göre Elon Musk, dava sürecini kaybedebilir.

Elon Musk’ın Twitter’ı satın alma girişimi, ilk olarak yüzde 9,2’lik bir hissesini satın almasıyla başladı. Ardından platformun tamamına talip olan Musk, Nisan ayında duyurulan 44 milyar dolarlık dev anlaşmayı şirketin platformdaki spam ve bot hesap sayısının yüzde 5 oranında olduğu yönündeki açıklamasının ardından anlaşmayı ilk etapta askıya almıştı.

İlgili Haberler