Elon Musk'ın yeni hedeflerindeki sır: 2025-28 yıllarında çıkacak olan X planı ne?

Elon Musk'ın yeni hedeflerindeki sır: 2025-28 yıllarında çıkacak olan X planı ne?
Elon Musk Twitter'ı 44 milyar dolara aldığı günden beri gündemden düşmüyor. Musk'ın uygulamanın gelişimine dair planları olduğu iddia edildi. Ancak Musk şu anlık bu planlarını sır gibi saklamayı tercih ediyor.

Mynet''ten alınan bilgilere göre; Twitter''ın yeni sahibinin uygulamaya dair büyük hedefleri olduğu iddia edildi. Ünlü milyarder 2021 sonunda 217 milyon olan Twitter''ın aylık kullanıcı sayısını 2025''te yaklaşık 600 milyona ve 2028 yılında da 931 milyona çıkarmak istiyor. Önümüzdeki altı yıl içinde aylık kullanıcı sayısını dört katından fazlasına çıkarmayı hedefliyor.

Musk ayrıca "X" olarak anılan gizemli bir hizmet için 104 milyon ücretli aboneye sahip olmak istediği açıklandı. Reklamsız bir ücretli Twitter deneyimi sunacağı tahmin ediliyor. Reklamsız haber makaleleri, gönderilen tweet''i geri alma ve başka birkaç küçük özellik sunan Twitter Blue adını taşıyan ücretli abonelik sistemini ABD''de başlamıştı. Musk, Twitter Blue''suz bir Twitter düşünmüyor. 2025 yılına kadar 69 milyon Twitter Blue kullanıcısı ve 2028 yılına kadar 159 milyon Twitter Blue kullanıcısı olacağını tahmin ediyor.

İlgili Haberler