Elon Musk’a güvendi parasını dörde katladı. Şimdi kara kara düşünüyor

Elon Musk’a güvendi parasını dörde katladı. Şimdi kara kara düşünüyor
Glauber Contessoto adlı yatırımcı Elon Musk’ın açıklamaları sonrası Dogecoin’e 250 bin dolarlık yatırım yaptı. Contessoto’nun yatırımı kısa sürede 1 milyon doları geçerken o günden bu zamana kadar Doge yüzde 50’den fazla değer kaybetti. Ancak Contessoto elindeki kripto parayı elinde tutmaya devam edeceğini belirtiyor.

Elon Musk’a güvendi parasını dörde katladı. Şimdi kara kara düşünüyor

Glauber Contessoto, 15 Nisan''daki yükselişle milyoner olduktan sonra piyasa değerine göre en iyi kripto para birimleri bitcoin, eter ve dogecoin dahil Çin’deki haberlerin ardından çökmeye başladı.

HESABINA İLİŞKİN GÖRÜNTÜ PAYLAŞTI

Elon Musk’ın ilk Dogecoin tweet’i ardından kripto paraya 250 bin dolarlık yatırım yapan Contessoto kısa sürede dolar milyoneri oldu. Elon Musk hayranı, yaptığı yatırımdan tam 69 gün sonra, 15 Nisan''da Reddit platformu üzerinden bir paylaşım yaparak, kullandığı borsadaki hesabına dair bir görüntü paylaştı.

1 MİLYON 81 BİN 441 DOLAR YATIRIM

Bu paylaşımda yazan yatırım tutarı, 1 milyon 81 bin 441 dolar idi. Yani bu adam, hayranlık duyduğu Elon Musk''ın paylaşımlarını göz önünde bulundurarak bir işe girmiş ve o işin sonunda çok ciddi miktarda para kazanmıştı. Contessoto, şu anda kağıt üzerinde bir “dogecoin milyoneri” olmasa da dogecoin konusunda beklentilerini sürdürüyor.

UZUN SÜRE ELİNDE TUTMAYI DÜŞÜNÜYOR

Contessoto para birimini bir yıldan daha uzun süre elinde tutmayı planlıyor. Contessoto ayrıca gün sonunda endişeli olmadığını da dile getiriyor. Contessoto orijinal planına bağlı kalıyor: Portföyü 10 milyon dolarlık bir değere ulaştığında dogecoin varlıklarının yüzde 10′unu satacak, ancak geri kalanını yatırıma bırakacağını söylüyor. Contessoto endişeli olmasa da, uzmanlar dogecoin ile dikkatli olmanızı tavsiye ediyor ve yalnızca kaybetmeyi göze alabileceğiniz kadar yatırım yapmanız konusunda uyarıyor.

İlgili Haberler