Emekli Amiral Cem Gürdeniz’in eşinden sürekli çıktığı TV kanalına büyük tepki. Yazıklar olsun siz ne hale gelmişsiniz

Emekli Amiral Cem Gürdeniz’in eşinden sürekli çıktığı TV kanalına büyük tepki. Yazıklar olsun siz ne hale gelmişsiniz
Gözaltına alınan emekli Amiral Cem Gürdeniz’in eşi Rengin Gürdeniz, Türkiye Gençlik Birliği’nin emekli amirallerin bildirisine tepki göstermesi sonrası sosyal medyadan üzerinden açıklama yaptı. Gürdeniz, "Bir daha asla Cem Gürdeniz'i konferans talebi için aramayın. Ben, eşi olarak izin vermeyeceğim gerçekten yazıklar olsun." ifadelerini kullandı.

TELE 1''de yer alan habere göre, Türkiye''nin gündemine oturan emekli amirallerin yayınladığı bildiri ile ilgili bu sabah gözaltılar başladı. Emekli Amiral Cem Gürdeniz de gözaltına alındı. Cem Gürdeniz’in eşi Rengin Gürdeniz, Türkiye Gençlik Birliği’nin emekli amirallerle ilgili bildirisine tepki gösterdi.

TGB TEPKİ GÖSTERDİ

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in gençlik yapılanması Türkiye Gençlik Birliği’nin (TGB) emekli amirallerin “Tekkedeki amiral”, “Montrö’nün tartışmaya açılması”, “Atatürk ilke ve devrimleri” konularındaki bildirisine karşı çıkan açıklamasına tepki gösterdi.

AÇIKLAMA YAPILDI

Amirallerin bildirisi sonrası TGB’nin sosyal medya hesabından yapılan “Bugün her cephede kahramanca savaşan Türk ordusunu, Atatürk çizgisinden çıkmış olarak göstermek Vatan Savaşımıza kara çalan vahim bir yanlıştır” denildi.

"YAZIKLAR OLSUN"

Yayımlanan açıklama sonrası emekli Amiral Cem Gürdeniz’in eşi Rengin Gürdeniz TGB’ye tepki gösterdi.

Rengin Gürdeniz, TGB’nin sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabının altına “Bir daha asla Cem Gürdeniz i konferans talebi için aramayın Ben eşi olarak izin vermeyeceğim gerçekten yazıklar olsun. Gerçekten bunu yazdığınıza inanamıyorum yazıklar olsun siz ne hale gelmişsiniz” yazdı.

 

İlgili Haberler