Emre Karayel: Zamanın durduğu an!

Emre Karayel: Zamanın durduğu an!
Emre Karayel, oğluyla birlikte objektif karşısına geçti. Can'ı öperken verdiği pozu Instagram'dan yayınlayan ünlü oyuncu, "Zamanın durduğu an... 'Bebekler enerjinizi hissediyor' derlerdi de inanmazdım. Oğlum ağladığında ona, 'Babacığım yanındayız. Annen, baban seni çok seviyoruz. Korkma' diyorum, susuyor yeminle. Deneyin, bayılacaksınız" dedi.

"El Değmemiş Aşk", "Düğüm Salonu", "Söz Vermiştin" ve "1 Erkek 1 Kadın" gibi projelerde rol alan oyuncu Emre Karayel, 2020''de 8 yıldır birlikte olduğu iç mimar Gizem Demirci ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri süren çift, 5 gün önce oğulları Can''ı kucaklarına aldı.

İlk kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan 41 yaşındaki Karayel, oğluyla birlikte objektif karşısına geçti. Baba-oğul pozlarını Instagram hesabından yayınlayan ünlü oyuncu, mutluluğunu da dile getirdi.

"ZAMANIN DURDUĞU AN!"

Emre Karayel''in, "Zamanın durduğu an... ''Bebekler enerjinizi hissediyor'' derlerdi de inanmazdım. Oğlum ağladığında ona, ''Babacığım yanındayız. Annen, baban seni çok seviyoruz. Korkma'' diyorum, susuyor yeminle. Deneyin, bayılacaksınız." notunu düştüğü gönderi kısa sürede 9 binden fazla beğeni aldı.

Karayel, eşi ve oğluyla hastane odasında çekilen fotoğraflarını yayınlamıştı. Ünlü oyuncu, bu karelere, "Oğlumuz Can, sağ salim sağlıkla dünyaya geldi. Çok mutluyuz. Baba oldum ben!" notunu düşmüştü. Can''a Fenerbahçe forması giydirdiği görülen Karayel''in gönderisi kısa sürede 30 binden fazla beğeni almıştı. Kullanıcılar, oyuncunun paylaşımına nazar boncuğu emojileri yağdırmıştı.