Emre Ulaş'tan yıllar sonra bile hatırlanacak TÜİK karikatürü

Emre Ulaş'tan yıllar sonra bile hatırlanacak TÜİK karikatürü
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmayları kasım ayına ilişkin tüketici ve üretici fiyat endekslerini verilerinin açıklanmasının ardından TÜİK'e gitti, fakat randevu verilmediği gerekçesiyle heyet TÜİK binasına alınmadı. Ödüllü karikatürist Emre Ulaş konuya ilişkin çok konuşulacak bir karikatüre imza attı.

Yeniçağ Gazetesi’nin ödüllü karikatüristi Emre Ulaş gündeme ilişkin yine bomba bir karikatürle geldi.

Türkiye İstatistik Kurumu Kasım ayına ilişkin tüketici ve üretici fiyat endekslerini yayımladı. Buna göre tüketici fiyatlarındaki aylık artış yüzde 3,51 oldu. Yıllık çekirdek enflasyon ise yüzde 17,62''ye yükseldi.

Üretici enflasyonundaki artış ivmesi de devam etti. Buna göre üretici fiyat endeksi Kasım''da bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 54,62 arttı. Aylık bazda artış ise yüzde 9,99 oldu. Bu rakamların ardından tüketici fiyat endeksiyle üretici fiyat endekslerindeki yıllık artış hızları arasındaki fark da rekor seviyeye yükseldi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmayları ise verilerin açıklanmasının ardından TÜİK''e gitti, fakat randevu verilmediği gerekçesiyle heyet TÜİK binasına alınmadı.

Gündeme ilişkin son gelişmeleri ele alan Ulaş’ın karikatürü yine çok konuşulacak.

İşte Emre Ulaş’ın o karikatürü:

İlgili Haberler