En borçlu belediyeden reklama 245 bin TL!

En borçlu belediyeden reklama 245 bin TL!
Türkiye'nin en borçlu belediyesi olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ALO 153 servisinin tanıtım filmleri ve telefon cingılı hazırlanması için 245 bin lira harcadı. 6 milyar 539 milyon 588 bin 141 lira borcu bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yerel seçimlerden önce de 220 bin liraya memnuniyet anketi yaptırmıştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde, AKP'li eski başkan İbrahim Karaosmanoğlu'nun yerel seçimlerden önce ALO 153 Çağrı Merkezi Viral Filmler Tanıtım Filmi ve Özel Prodiksiyon Müzik, Cıngle Hizmeti için aldığı ihale kararı, AKP'li yeni Başkan Tahir Büyükakın tarafından gerçekleştirildi.

 TEK FİRMA KATILDI, İHALEYİ KAZANDI

Sözcü'de yer alan habere göre, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin, ALO 153 servisinin tanıtım filmleri ve telefon cingılı için gerçekleştirdiği ihaleye tek firma katıldı. Hal böyle olunca ihaleyi 245 bin lira bedelle bu firma kazandı.

ŞAŞKINLIK YARATTI

Bünyesinde alanında uzman tasarımcı ve profesyonel ekibin yer aldığı Basın Yayın Daire Başkanlığı bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yalnızca cingle ve tanıtım filmi için 245 bin lira harcaması büyük şaşkınlık yarattı.