Erdoğan Abdullah Gül'ü hedef alacak

Erdoğan Abdullah Gül'ü hedef alacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün memleketi Kayseri'de olacak. Kayseri'ye teşekkür ziyareti gerçekleştirecek olan Erdoğan'ın, yapacağı konuşmada Gül'ü de hedef alacağı öne sürüldü.

Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan, teşekkür ziyaretinde bulunmak üzere yarın Kayseri'de olacak. İktidara yakınlığı ile bilinen Yeni Akit gazetesinde yer alan bir habere göre, Erdoğan, AKP'den istifa ederek partileşme çalışmalarını başlatan eski bakanlardan Ali Babacan'a destek veren 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü memleketinde eleştirecek.

Erdoğan, geçen Temmuz ayındaki Bosna Hersek'te gerçekleşen Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci Zirve Toplantısının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada Abdullah Gül’e açık açık kırgın olduğunu söylemiş, “Cumhurbaşkanlığı makamına gelip oturanların nereden nereye nasıl geldikleri malum. Bütün bunlarla beraber, yola çıkarken her şey iyi, güzel ama Cumhurbaşkanlığı makamından ayrıldıktan sonra mensubu olduğu partisine üye dahi olmamıştır” sözleriyle eleştirmişti.