Erdoğan Kartal'da enkaz alanında

Erdoğan Kartal'da enkaz alanında
Tuzla'da katıldığı bir açılış töreni sonrasında Kartal'daki enkaz alanına giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Buradan almamız gereken birçok ders var" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği Kartal'daki enkaz alanına gitti. İncelemesinin ardından açıklama yapan Erdoğan, "Buradan almamız gereken birçok dersler var. Gerek başsavcılığımız gerek bilirkişi heyeti hepsi çalışmalarını sürdürüyor. Ondan sonra değerlendirmelerimizi yapacağız atılması gereken adımları atacağız" dedi. 

Kartal'da çöken bina ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hayatını kaybeden vatandaşların sayısının 17'ye yükseldiğini açıkladı.

ERDOĞAN ENKAZ BÖLGESİNDE

Erdoğan, çöken binanın bulunduğu alana giderek incelemelerde bulundu. Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu'dan, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İNCELEME SONRASI AÇIKLAMA

Kısa bir açıklama yapan Erdoğan, ''Şu anda da çalışmalar devam ediyor. Hastanede ziyaret yapacağız cenaze törenine katılacağız. Buradan almamız gereken birçok dersler var. Gerek başsavcılığımız gerek bilirkişi heyeti hepsi çalışmalarını sürdürüyor. Ondan sonra değerlendirmelerimizi yapacağız atılması gereken adımları atacağız. Çalışmalardan sonra atılması gereken adımları atacağız'' dedi.