Erdoğan: "Televizyonlara talimatı verdim, bunları yayınlayın"

Erdoğan: "Televizyonlara talimatı verdim, bunları yayınlayın"
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin Hatay’da baraj yok iddiasına cevap olarak, “Her şeyiyle televizyonlara talimatı verdim, bütün barajlarımızı yayınlayın” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Ankapark'ın açılış töreninde konuştu. Erdoğan, CHP’nin Hatay’da baraj yok iddiasına cevap verdi.

Erdoğan, "Buradan sizlerin aracılığıyla tüm Türkiye'ye bir kez daha şu gerçeği ifade etmek istiyorum. Bize oy versin, vermesin her bir kardeşimin şuna dikkatini çekmek istiyorum. Siyaset özünde rekabettir, hizmet yarışıdır. Yalan değildir. Yalandan büyük bir felaket olamaz. Ben Hatay'da 6 baraj yaptık diyorum, ana muhalefetin başındaki zat Hatay'da baraj yok ki diyor. Senin kılavuzun kim ona bak. Bunun kılavuzu karga. Her şeyiyle televizyonlara talimatı verdim, bütün barajlarımızı yayınlayın. Bu adam nerede hangi barajlarımız var görsün. Akşam yalan, sabah yalan. Biz bunun yalanları nedeniyle biz aldığımız tazminatlardan bıkar hale geldik. Ama bu bıkmadı, şimdi milletvekilleri 5'er bin lira yardım sandığına para atıyorlar” ifadelerini kullandı.