'Erdoğan tokat attı' denilen eski bakan Suat Kılıç AKP'ye ayar verdi

'Erdoğan tokat attı' denilen eski bakan Suat Kılıç AKP'ye ayar verdi
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine tokat attığı ileri sürülen Spor eski Bakanı Suat Kılıç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dikkat çeken ifadeler kullandı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın başbakanlığı döneminde tokat attığı iddia edilen Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.

Suat Kılıç paylaşımında seçimin yaklaştığı mesajını vererek, Külliye’nin yanlış adımlar attığını dile getirdi. 

Suat Kılıç daha sonra bu paylaşımını sildi. 

Eski Bakan o paylaşımında, “Elinin altında daha iyileri var. İyi süzmeli, en iyileri seçmelisin. Zaman daralıyor, en iyileri sahaya sürmekte tereddüt etmemelisin. Senin misyonun skoru korumak değil, farklı kazanmak. En iyilerle olmana engel olanlar kötüdür. Elemeye buradan başlarsan yol yeniden açılır” ifadelerini kullanmıştı.

İşte silinen o tweet:

NE OLMUŞTU?

13 yıl hapse mahkum edilen kapatılan Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu 2013 yılında ''tokat'' iddiasını gündeme getirmişti. 

Basına da yansıyan olayın perde arkasından şok suçlamalar çıktı. Başbakan Erdoğan’ın, Kılıç’a ihalelere fesat karıştırması ve kadınlarla gayri ahlaki ilişkiler yürütmesi nedeniyle çok kızdığı ileri sürülmüş; Erdoğan’ın "Nedir bu yaptıkların? Hakkında birçok şey konuşuluyor. İhalelere fesat karıştırmak, kadınlarla yaşadığın ilişkilerle hareketimize, davamıza leke sürüyorsun" dediği iddia edilmişti. 

BUNLAR LÜZUMSUZ

Dönemin Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Başbakan Erdoğan’ın kendisini tokatladığı iddiasıyla ilgili soru yöneltilince, "Bunlar lüzumsuz" demekle yetinmişti.

Suat Kılıç kimdir?( 23 Temmuz 1972, Samsun, Türkiye) Türk siyasetçi, gazeteci, avukat. 22, 23 ve 24. dönem TBMM Samsun milletvekili. 6 Temmuz 2011 - 25 Aralık 2013 tarihleri arası Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev yapmıştır.

İlgili Haberler