"Erdoğan'a ücretsizse Akşener'e de ücretsiz olsun"

"Erdoğan'a ücretsizse Akşener'e de ücretsiz olsun"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun mitinginde tramvayın ücretsiz olduğunu söyleyen İYİ Parti Samsun İl Yönetimi, Meral Akşener'in 10 Mart'ta düzenleyeceği miting için de ücretsiz olmasını talep etti.

İYİ Parti İl Başkanı Recep Güleroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Samsun mitinginin yapıldığı gün tramvay seferlerinin Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz gerçekleştirildiğini söyledi.

“AKŞENER GELİNCE DE ÜCRETSİZ OLSUN”

Sözcü'de yer alan habere göre, Güleroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 10 Mart Pazar günü Samsun’da miting yapacağını hatırlatarak, “Vatandaşların, başka partilerin genel başkanlarını da dinlemesi demokratik hakkıdır. Belediyeler veya devlet vatandaşlar arasında ayrım yapmamalıdır. Cumhurbaşkanı’nın mitingindeki gibi raylı sistemin ücretsiz olmasını istiyoruz. Samsun halkının miting alanına kolayca ulaşması için SAMULAŞ'a başvuruda bulunduk” diye konuştu. SAMULAŞ’a daha önce yapılan uygulamaları da hatırlatan Güleroğlu, yazılı yaptıkları başvuruya hala cevap verilmediğini hatırlatarak, bir cevap beklediklerini dile getirdi.

İlgili Haberler