Erdoğan’dan AKP’den kopanlara geri dönün çağrısı

Erdoğan’dan AKP’den kopanlara geri dönün çağrısı
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, partisinin Adana, Antalya, Bursa ve Muğla kongresinde konuştu. Erdoğan, AKP’den ayrılanlara seslenerek, “Partimizden şu veya bu nedenle uzaklaşmış, ayrılmış olan arkadaşlarımızı tekrar yeniden saflarımıza kazandıralım” çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana, Antalya, Bursa ve Muğla kongresinde CHP’deki istifalar için “Parti içi kavgalardan AK Parti’yi sorumlu tutmak yüzsüzlüktür” ifadesini kullandı.

Erdoğan’ın Covid-19 salgınında “Şu kapalı salonlarda, salgına rağmen tıklım tıklım buluşma ve buluşturmayı sağladığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum” sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

ERDOĞAN'DAN DİKKAT ÇEKEN ÇAĞRI

Erdoğan, AKP’den ayrılanlara da seslenerek, "Partimizden şu veya bu nedenle uzaklaşmış, ayrılmış arkadaşlarımızı yeniden saflarımıza kazandıralım. Biz biliyorsunuz dost edinmeye çalışacağız. Kaybetmeyeceğiz, yeniden kazanmaya çalışacağız. Buna dikkat edeceğiz. Büyük kongre sürecimizi bu bakımdan fırsat olarak görüyorum." dedi.