Erdoğan'dan cimnastikçilere: Madalyaları çaldırmayın

Erdoğan'dan cimnastikçilere: Madalyaları çaldırmayın
Avrupa ve dünya şampiyonalarında madalya alan cimnastikçileri Beştepe'de kabul eden Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, sporculara, "Madalyaları çaldırmayın ha!" diye uyarıda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün kabul ettiği Avrupa ve dünya şampiyonalarında madalya alan cimnastikçilere ''madalya'' uyarısında bulundu.

"MADALYALARI ÇALDIRTMAYIN HA"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sporculara seslenerek, “Yalnız madalyaları çaldırtmayın ha! Geçenlerde öyle bir haber okuduk değil mi? Kaç madalyaydı çaldırılan? 40 küsür madalyayı birileri çalmış. Aman dikkat edin. Bakanımıza söyleyelim, başarılı arkadaşlara şöyle bir de kasa hediye ederse… Evlerinde kasaları oldu mu işi zaten sağlama almış oluruz” şeklinde konuştu.

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLEDİ

Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda birinci olan Ayşe Begüm Onbaşı’yı kutlayan Erdoğan, uluslararası müsabakalarda Türkiye’yi başarıyla temsil eden cimnastikçileri de kutladı. Bakü’de elde edilen başarı sonrasında olimpiyat hayaline bir adım daha yaklaşıldığını belirten Erdoğan, sporcuların başarılarının katlanarak devam etmesi temennisinde bulundu.

İlgili Haberler