Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na: İnsanların morglarda öldüğü dönemin sorumlusu sen değil misin?

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na: İnsanların morglarda öldüğü dönemin sorumlusu sen değil misin?
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, TRT’deki canlı yayında yaptığı açıklamalarda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Kılıçdaroğlu'na "İnsanların morglarda öldüğü dönemin sorumlusu sen değil misin?" diye seslenen Erdoğan, "Afrika halkları ile nasıl helalleşecekler?" diye sordu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, yayında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu''nu hedef aldı.

"SSK’yı batıran o zihniyet o kafa hala aynı yerde" diyen Erdoğan, "Sen zaten SSK’yı batırdın sen değil misin Sosyal Sigortalar Kurumu hastanelerinde insanların morglarda öldüğü dönemin sorumlusu sen değil misin?" dedi.

Erdoğan''ın Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı açıklamanın devamı şu şekilde:

“Rahmetli Savaş Ay’ın programını hiç unutmuyorum. Adeta bay Kemal ile dalga geçiyordu. Bunların sorumlusu siz değil misiniz diye o da topu başka yere atıyordu. Bunları Milli Güvenlik Kurulu’nda görüşmeyeceğiz de bunları nerede görüşeceğiz.Şunu bir defa bilmesi lazım Türkiye eski Türkiye değildir. Türkiye finans piyasaları üzerinden ekonomik tehditlere papuç bırakmaz. Reel ekonomimiz bu tehditleri tamamen boşa çıkarcak güç ve kabiliyettedir.”

“AFRİKA HALKLARIYLA NASIL HELALLEŞECEKLER?”

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''nun "helalleşme" söylemine de değinerek şu ifadeleri kullandı:

“Varsayalım mağdur ettikleri kesimlerle helalleştiler ya mazlum Filistinlilerle, Suriyelilerle, Afrika halkları ile nasıl helalleşecekler. Her bir adımımızı engellemeye çalışmadılar mı?“

 

İlgili Haberler