Ahmet Davutoğlu'ndan AKP'ye 3'lü salvo

Ahmet Davutoğlu'ndan AKP'ye 3'lü salvo
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Dautoğlu, Twitter paylaşımlarıyla Erdoğan ve AKP’ye eleştiride bulundu.

700 bin atama bekleyen öğretmenler için flaş iddia

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, paylaştığı video ve tweetlerle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP’yi eleştiri yağmuruna tuttu.

Ukrayna konusunda Türkiye’nin arabulucu rolü üstlendiği iddialarına göndermede bulunarak “Soğuk Savaş sonrasının en ciddi krizinin yaşandığı Ukrayna’da liderler video zirve görüşmeleri yapıyor. Aynı anda Rusya ve Ukrayna’ya komşu yegane NATO ülkesi olan ve arabuluculuk iddiasındaki Türkiye davetli değil; görüşünü soran bile yok.” ifadelerini kullanan Davutoğlu, “Bu mudur dünya liderliği?” diye sordu.

Öğretmen atamaları konusunda da AKP’ye eleştiride bulunan Ahmet Davutoğlu, “Aylar öncesinin öğretmen ataması yeni bir alım gibi 31 Ocak''ta kamuoyuna lanse edilecek. 700.000 atama bekleyen ogretmen için uygun görülen atama sayısı sadece 15 Bin karma atama mıdır? 2021 Kpss ile Şubat''ta en az 50 bin atama yapılması gerekir.” dedi.

Daha sonra ekonomiye yönelik eleştirel bir video paylaşan Gelecek Partisi Genel Başkanı “Arıza, ehliyetsiz ve liyakatsız kadrolarda.” notunu düştü.

 

İlgili Haberler