Erdoğan’la aralarında geçen diyaloğu anlatan İmamoğlu. Beni çok sevdiğini düşünüyorum beni uzaktan seviyor

Erdoğan’la aralarında geçen diyaloğu anlatan İmamoğlu. Beni çok sevdiğini düşünüyorum beni uzaktan seviyor
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekerem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aralarında geçen diyaloğu anlattı. Topbaş’ın cenaze töreninde görüştüklerini belirten İmamoğlu, “Beni çok sevdiğini düşünüyorum beni uzaktan seviyor” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, KRT TV''de yayınlanan Şimdiki Zaman programında Gürkan Hacır''a konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kedisini çok sevdiğini söyleyen İmamoğlu, "Beni çok sevdiğini düşünüyorum. Beni uzaktan sevdiğini düşünüyorum. İstanbul''da yaşayan bir insan, ben de İstanbul''u yönetiyorum. İstanbul aşkı olan bir cumhurbaşkanından bahsediyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden iBB eski Başkanı Kadir Topbaş’ın cenazesinde Erdoğan ile konuştuğunu söyleyen İmamoğlu, "Orada her şeyi söyledim, tüm duygularımı söyledim." Şeklinde konuştu.

İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Neden benim otobüs borçlanmamı imzalamadınız dedim. Sizinkiler 8-9 sene otobüs almamış filo eskimiş, 2 milyon kilometreyi geçmiş otobüslerimiz var. Neden imzalamazsınız 5-6 aydır bekliyor diye aktardım. ''İmzalarız'' dedi."

3-4 defa talep etmesine rağmen Erdoğan’dan randevu alamadığını söyleyen İBB Başkanı "Bana randevu vermemek doğru bir tavır değil, ben size gelip ne anlatacağım, İstanbul''u anlatacağım" dediğini aktardı. Erdoğan''ın her söylediğini olumlu karşıladığını söyleyen Ekrem İmamoğlu bu konuşmadan 4-5 gün sonra Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu''nun kendisini arayarak yazılı olarak randevu talep edin dediğini de sözlerine ekledi.

 

İlgili Haberler