Erol Bulut: Daha iyi bir Fenerbahçe izlettireceğiz

Erol Bulut: Daha iyi bir Fenerbahçe izlettireceğiz
Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Karagümrük maçının ardından konuştu. Bulut, milli maç arasından sonra yeni transferlerin de uyum sağlaması ile birlikte daha bir Fenerbahçe izlettireceklerini açıkladı.

Fenerbahçe, Kadıköy Şükrü Saraçoğlu'nda karşılaştığı Fatih Karagümrük'ü 2-1 yenerek, maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturdu. 

Fenerbahçe'nin teknik patronu Erol Bulut da maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yeni futbolcuların takıma alışması ile birlikte sahada daha iyi bir Fenerbahçe olacağını belirten Bulut, "İlk penaltıya kadar iyi maç oynadık. Genel fotoğrafa baktığımızda yeni gelenler, uyum süreci ve yeni transfer oldu. Bu futbolcuların 1-2 haftada çabuk bir şekilde alışması kolay değil. 1 hafta birisi geliyor, 2 hafta sonra yeni transfer geliyor ve tüm antrenmanları baştan göstermemiz gerekiyor. Milli maç arası bizim için iyi olacaktır. Eksik olanlarla daha iyi çalışma programı olacak. Milli maç arasından sonra daha iyi bir Fenerbahçe izlettireceğiz’’ dedi.

Bulut'un açıklamalarının devamı şu şekilde:

"Önümüzdeki haftalar daha da iyi olacak. Koşu yolları olsun, arkadaşlarıyla uyum süreci olsun. Altay’ın kalitesi belli. Türkiye’nin en iyi kalecilerinden 1 veya 2’ncisi. Üzerine koyacaktır. İkinci penaltıyı kurtararak 3 puanı kazandırdı" 

"Samatta, 2. maçı olmasına rağmen az süre çalışmasına rağmen iyi maç çıkardı. Önümüzdeki haftalar daha da iyi olacak. Altay'ın zaten kalitesi belli”