Erol Olçok'un kardeşi Bülent Arınç'ın sözlerine isyan etti. Zehir zemberek FETÖ hatırlatması

Erol Olçok'un kardeşi Bülent Arınç'ın sözlerine isyan etti. Zehir zemberek FETÖ hatırlatması
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın dün akşam bir televizyon programında yaptığı açıklamaların yankıları sürüyor. Yıllarca AKP ve Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim propagandalarını yöneten ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden Erol Olçok'un kardeşi Cevat Olçok Arınç'a isyan etti.

TBMM eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın yaptığı açıklamalara tepki yağmaya devam ediyor.

Katıldığı canlı yayında Selahattin Demirtaş'ın kitabını tavsiye eden Arınç, FETÖ'den tutuklanan Kavala ile ilgili "Osman Kavala 2017'den beri 3 buçuk yıldır tutuklu. Ben iddianameyi okudum. Hala tutuklu kalmasına hayret ediyorum. Tahliye edilmesi lazım. Bu iddianameleri okuduğumda çocuk bile yazmaz bunu dedim, cübbeyi bile giyesim gelmişti. Çıkması lazım." dedi.

Arınç'ın sözlerine 15 Temmuz darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden Erol Olçok'un kardeşi Arter Ajans Başkanı Cevat Olçok'tan çok sert tepki geldi.

"FETÖ'CÜ HAİNLERİN MERMİLERİNE DE GÖĞSÜNÜ SİPER ETMEDİN..."

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Olçok, "Bülent Arınç, sen yoktun 15 Temmuz Şehitler Köprüsü duruşmalarında... Tankların karşısında da durmadın... FETÖ'cü hainlerin mermilerine de göğsünü siper etmedin... Şimdi ne kadar da rahat konuşuyorsun..." dedi. 

ekran-resmi-2020-11-20-15-ztzj.jpg

 

İlgili Haberler