Beşiktaşlı Ersin Destanoğlu hayalini açıkladı

Beşiktaşlı Ersin Destanoğlu hayalini açıkladı
Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu, takımın antrenmanı öncesinde açıklamalarda bulundu. Destanoğlu, "Bu sene burada başarılı olup Avrupa hayalimi gerçekleştirmek istiyorum." dedi.

NTV Spor''da yer alan habere göre; Süper Lig''in 10. haftasında Galatasaray ile oynanan maçta çıkardığı penaltı ile karşılaşmanın kahramanlarından olan Ersin Destanoğlu, Beşiktaş antrenmanı öncesinde basın mensuplarının soruları yanıtladı.

Ersin, derbide galip geldikleri için mutlu olduğunu belirtirken Mostafa Mohamed''in penaltısını kurtarması ile ilgili de "Maç öncesi bütün oyuncuların nereye vurduğunu izlemiştim. Topu Mohamed alınca tahmin ettiğim köşeye yattım ve bu sayede kurtarmış oldum. Analiz yapmak çok önemli. Her maçtan önce rakipleri izliyorum." diye konuştu.

"MUSLERA ÇOK BÜYÜK BİR KALECİ"

Derbide yediği goller yüzünden eleştirilere maruz kalan Fernando Muslera hakkında da yorumda bulunan Ersin, "Muslera çok büyük bir kaleci, 10 yıldır burada herkesin örnek aldığı bir kaleci. Bazen basit goller yiyebiliyor kaleciler, eleştiriliyorlar ama başka maçta telafi edebiliyorlar." dedi.

MİLLİ TAKIM AÇIKLAMASI

Türk Milli Takımı''nda oynamayı beklediğini belirten Ersin, sahada elinden geleni yapıp iyi performans gösterdikçe er ya da geç kadroya çağrılacağını bildiğini söyledi. Destanoğlu, "Kasım olmazsa mart olur, mart olmazsa haziran olur. Ama mutlaka çağrılacağımı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"AVRUPA HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORUM"

Şu anda Beşiktaş''ın şampiyonluğuna odaklanmış durumda olduğunu belirten Ersin, yine de Avrupa''ya gitme hayalinin olduğunun altını çizerken, "Bu sene burada başarılı olup Avrupa hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. Gelecek sene, 2 sene sonra, 4 sene sonra ne zaman olursa... Beşiktaş''ta kupalar kazanmak ben de istiyorum. Casillas gibi isimler çok iyi örnekler, ben de onlar gibi olmak isterim fakat zamanı gelince de Avrupa''da forma giymek isterim." şeklinde konuştu.