Zabıta ve mühendis memuru alımları başladı

Zabıta ve mühendis memuru alımları başladı
Erzurum Narman Belediyesi için kadrolu mühendis alımı ve zabıta memuru alımı başvuruları başladı.

Erzurum Narman Belediyesi mühendis alımı ve zabıta memuru alımı başvuruları başladı. Mühendis alımı 1 kadro TH sınıfı 8. derece için olacağı duyuruldu.  Zabıta Memuru alımı 1 kadro GİH sınıfı 9. derece için olacak.

Zabıta başvurusu için herhangi lisans mezunu olmak yeterli. Hem zabıta hem de mühendis memur başvurularına erkek veya kadın adaylar başvuru yapabilecek. Başvuru yapabilmek için KPSS’den en az 70 almak gerekiyor. Öte yandan başvuru için adayların 657 DMK’daki genel şartları taşıması gerekiyor.

ŞARTLAR

Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak gerekiyor. Zabıta alımı için ayrıca 30 yaşını doldurmamış olmak, erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak şartı var. Zabıta ve mühendis alımı için başvurular şahsen, postayla veya e-posta ile olacak. Zabıta alımı için boy ve kilo ölçümü olduğunda başvurular 31 Aralık tarihine kadar şahsen yapılabilir.