Esenler Belediyesi 66 milyonluk araziyi 41 milyona satmış

Esenler Belediyesi 66 milyonluk araziyi 41 milyona satmış
İstanbul Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun belediyenin SGK borcu için 66 milyonluk belediye arazisini 41 milyona sattığı ortaya çıktı. Satışın yerel seçimden bir gün önce olması ise dikkat çekti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin AKP grubunun başkan vekili olan ve yeniden Esenler Belediye Başkanı seçilen Tevfik Göksu'nun yerel seçimden sadece bir ay önce dikkat çeken bir karara imza attığı ortaya çıktı.

Yerel seçimlerden sonraki yeni dönemde İBB Meclisi’nde AKP Grup Başkanvekili olan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun seçimden bir ay önce Esenler Belediyesi’nin prim borçlarına karşılık 66 milyon lira değer biçilen arazisini 41 milyon liraya SGK’ya sattığı ortaya çıktı.

CHP’li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, Tevfik Göksu’nun meclisin açılışında söylediği “İyilikte motor, kötülükte fren olacağız” sözünü hatırlatarak, “Üzerinde bütün İstanbulluların hakkı olan belediye arazisinin piyasa değerinin çok altında satması İstanbul’a ihanettir. Tevfik Göksu’yu bu kararını tekrar gözden geçirip kötülüklere fren olmaya çağırıyoruz” dedi.