Esenyurt'ta bu kez kedi için silahlı çatışma çıktı. Yoldan geçen motorlu kurye vuruldu

Esenyurt'ta bu kez kedi için silahlı çatışma çıktı. Yoldan geçen motorlu kurye vuruldu
Esenyurt'ta bir kişi, çaldığı kedinin sahibine giderek para isteyince silahlı çatışma çıktı. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

İstanbul Esenyurt'ta bir kişi, çaldığı Scottish Fold cinsi kedinin sahibinden para istedi. Olaya kedi sahibinin komşularının da dahil olmasıyla tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Yoldan geçen bir kişinin yaralandığı kavga, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Esenyurt'ta Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu kişinin bakkal dükkanında baktığı Scottish Fold cinsi kedi, E.Ç. isimli şahıs tarafından çalındı.

esenyurtta-silahli-kedi-kavga-yoldan-gecen-kurye-vuruldu-9023-dhaphoto1.jpg

Kediyi çalan E.Ç., yaklaşık bir hafta sonra bakkal dükkanına geri gelerek kedi sahiplerinden para istedi. Para vermek istemeyen dükkan sahibinin komşusu B.B. de olaya dahil oldu. B.B., E.Ç.'den kediyi geri vermesini istedi.

MERMİ YOLDAN GEÇEN KURYEYE İSABET ETTİ

E.Ç. ve B.B. bir süre tartışırken, B.B.'nin babası S.Ş.B. araya girdi. E.Ç. biraz uzaklaştıktan sonra tabanca ile tartıştığı baba ve oğluna ateş etmeye başladı. Baba S.Ş.B. silahla karşılık verince yoldan geçen motosikletli kuryeye silahtan çıkan bir mermi isabet etti.

esenyurtta-silahli-kedi-kavga-yoldan-gecen-kurye-vuruldu-6264-dhaphoto3.jpg

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralı kurye olay yerinde yapılan müdahale sonrası hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, E.Ç. ve B.B. ile babası S.Ş.B. yakalayarak polis merkezine götürdü.

esenyurtta-silahli-kedi-kavga-yoldan-gecen-kurye-vuruldu-9023-dhaphoto2.jpg

İlgili Haberler