Motordan inip kaldırımdaki adamı kurşunladı önde yürüyen kadını da vurdu

Motordan inip kaldırımdaki adamı kurşunladı önde yürüyen kadını da vurdu
Esenyurt'ta motosikletten inen bir kişi belinden çıkarttığı silahını kaldırımdaki bir kişinin bacaklarına doğrultup tabancasını ateşledi. Adam ile önünde yürüyen kadın yaralandı. Şehir eşkıyası motosikletle kaçtı.

Kim doldurdu bunları İstanbul’a

Esenyurt''ta sıklıkla yaşanan silahlı saldırılar, kanun tanımazların eyaleti olarak bilinen Teksas''a benzetildi. Bunun son örneği Esenyurt''ta gerçekleşti. Kimliği belirlenemeyen bir şehir eşkıyası iddialara göre, motosikletten indikten sonra kaldırımda bir kaç adım atıp belindeki silahını eline aldı.

Kaldırımda duran kişiye yaklaşan adam, tabancasının numlusunu bacağına doğrultup, silahını peş peşe ateşledi. Silah seslerini duyanlar kendilerini sağ-sola atarak kurşunlara hedef olmaktan kurtulmaya çalıştı. Kurşunlara hedef olan adam can havliyle kendini kenara atarken, önünde yürüyen bir kadın da vuruldu. 

Bir işyerinin merdivenlerine çöken talihsiz kadın ne olup bittiğini anlamaya çalışırken, şehir eşkıyası ise kendisini bekleyen motosikletli arkadaşının arkasına aklayarak kayıplara karıştı.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yapıp hastaneye kaldırdı. Polis kaçan saldırgan ile kaçmasına yardımcı olan motosikletli kişiyi tespit etmek için çalışmalarına başladığı belirtildi.

İlgili Haberler