Esfender Korkmaz'a büyük ödül

Esfender Korkmaz'a büyük ödül
Yeniçağ Gazetesi yazarı Esfender Korkmaz, TÜMBİFED tarafından Akademi Kültür Bilim Ödülleri kapsamında yılın "Ekonomi Ödülü"ne layık görüldü.

Gazetemiz yazarı Esfender Korkmaz, TÜMBİFED (Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Federasyonu) Akademi Kültür ve Bilim Komisyonu tarafından gerçekleştirilen TÜMBİFED Akademi Kültür Bilim Ödülleri isimli proje kapsamında yılın "Ekonomi Ödülü"ne layık görüldü.

Ödül töreni 18 Haziran tarihinde Dedeman İstanbul Otel’de düzenlenecek.

TÜMBİFED tarafından Esfender Korkmaz’a gönderilen davetiyede, “Akademikb 2019 yılında planladığı Türkiye’nin TÜMBİFED Akademi Kültür Bilim Ödülleri isimli projesini 18 Haziran 2019 tarihinde Dedeman İstanbul’da düzenleyeceği etkinlikte kamuoyuna sunacaktır. Siz değerli bilim / kültür / sağlık insanına Ekonomi Bilimleri Alanında yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı akademik ve organizasyon komisyonu tarafından yılın “Ekonomi Ödülü”ne layık görüldüğünüzü bildirmekten mutluluk duymaktayız. Varlığınızla onurlandıracağınız ödül törenimizde başarılı ve saygın faaliyetlerinizi bir kez daha ülkemize tanıtmak arzusundayız” ifadeleri kullanıldı.

esfender-korkmaz-003.jpg